NPO Slings

NPO Slings er et dansk bæremærke, der producerer økologiske fastvikler og ringslynger.

Hvorfor en fastvikle eller ringslynge er guld værd:
Et bæreredskab kan være med til at skabe plads til mere overskud og ro i jeres hverdag som børnefamilie.
Et bæreredskab kan give jer mulighed for, at I kan være sammen om situationer, så som at lave aftensmad eller støvsuge, ordne vasketøj eller handle ind sammen.
Og nu tænker du måske: “Det kan vi da allerede?”, og ja det kan I, men så prøv at tænk på de situationer hvor dit barn virkelig havde brug for dig imens du var i færd med at:
– Røre i gryden samtidig med, at have dit barn siddende på din ene arm.
– Svinge rundt med støvsugeren, flytte legetøj og møbler samtidig med at dit barn havde brug for at holde dig i hånden
– Folde det rene vasketøj, med dit barn kravlende rundt på dig for at få en af dig.
– Eller den situation hvor du slæbte afsted med en tung indkøbsvogn og en grædende baby i barnevognen, hvor du tilmed havde en løbende tumling, du skulle holde styr på, og få mennesker og madvare med ud fra supermakedet.

Kan du måske nu genkalde nogle af disse følelser:
– Dårlig samvittighed
– Mangelende overskud
– Frustration
– Stress
– Ønsket om at gro en ekstra arm?

Med en vikle eller en slynge har du dit barn lige ved dig! Hvad enten det er front- eller rygbæring, så er I sammen og du kan bruge begge hænder og stadig være lige dér sammen med dit barn.
Med en vikle eller slynge kan I altså skabe et meget bedre flow og opnå mere overskud i ellers tilspidsede situationer, som ALLE børnefamilier kender til og virkelig i bund og grund gerne vil minimere, right? 🙂

Er du nysgerrig på hvad en vikle eller slynge kan gøre for jer som familie? 🙂
Så læs her:
Jeg vil meget gerne tilbyde dig en gratis uforpligtende snak om hvordan et bæreredskab kan være med til at skabe mere overskud, flow og glæde i jeres hverdag! Vi har alle super individuelle behov, husk på det! Og det kan bare være svært selv at få øje på hvor/hvordan et bæreredskab kan være jer behjælpelig. Så kontakt mig meget gerne på vores Instagram @nposlingsdk, så kan vi sammen kigge på hvad, der passer til netop jeres families behov 🙂

Vores vikler og slynger er fremstillet af højeste kvalitet fordi det skal være en rigtig god investering for dig at købe et bæreredskab hos os. Du skal have et produkt du kan bruge igen og igen, et produkt du kan genbruge når din familie forøges, et produkt du kan sende eller sælge videre til en anden familie, et produkt, der ikke kun kan fungere som én ting, men som kan have flere funktioner, så du virkelig kan mærke du får noget ud af dit køb 🙂
F.eks.: En fastvikle kan også bruges som tæppe, en gynge til børnene, en vugge, et halstørklæde, og meget mere! Måske du selv finder en helt ny funktion til din vikle 🙂

Vores økologiske bæreredskaber er fremstillet i samarbejde med et økologisk certificeret væveri. Dette samarbejde har vi valgt på baggrund af, at det for os er så vigtigt, at kunne garantere, at alle processer er foregået på ordentligt vis og under meget kontrollerede forhold. Herunder med største respekt for natur, miljø, dyr og ikke mindst og vigtigst af alt: vores medmennesker. Vi ønsker at bidrage til en meget mere bæredygtig fremtid og med et særligt fokus på social ansvarlighed.
Derudover er vil du kun finde ting du kan genbrug, når du modtager vores produkter. Tjek det ud på vores instagram @nposlingsdk  – hvis du ikke kan finde det endnu, så stay tuned der inde, for NPO Slings er nemlig også en familie, der ønsker at bevæge sig gennem større balance og ro, og det tager tid 🙂 Vi håber vi kan skabe spejle, du kan bruge og læne dig ind i, for vi er alle mennesker og vi er alle hvor vi skal være.
Husk I har et ståsted til I tager et nyt, NPO Slings er også i proces og vi elsker, at danse rundt i det, lad dig inspirere, og husk at være dig! 🙂

Dét, der skabte grobund for NPO Slings var den helt særlige stund jeg oplevede med mit barn i min favn, omsvøbt af en vikle. Den følelse hvor vi mødtes helt inde i vores hjerter, mærkede kærligheden, en fælles indre ro, nærheden og ikke mindst trygheden i hinanden, den var for mig, helt magisk.
Den følelse vil vi gerne være med til, at give jer forældre og jeres børn muligheden for at opleve sammen, derfor startede vi NPO Slings.

Hvor der er vikler er der hjerterum

De materialevalg vi tager hos NPO Slings, gør vi med afsæt i en grønnere tankegang. Når vi sender vores vikler og slynger ud i verden, er de pakket ind i et stykke stof, der er fremstillet af reststof fra anden produktion. Ved brugen af reststof, er vi med til at bidrage til mindre spild, inden for tekstilindustrien. Samtidig kan indpakningsstoffet efterfølgende genbruges eller få en ny funktion, alt efter hvad man lyster og har fantasi til. 

Vikle/slyngestof og indpakningsstof er begge produceret hos leverandører, der er certificeret inden for økologisk tekstil.
Vores postkort er svanemærkede og vores forsendelsesposer er fremstillet af bioplast, basseret på naturmaterialet, sukkerrør, der optager CO2 imens det vokser. 

Bærekulturen er spirende i Danmark, og vi vil med NPO Slings give muligheden for, at du kan vælge en dansk, økologisk fastvikle eller ringslynge, der kan være med til at give dig og dit barn magiske bærestunder sammen. 

Moderen bag NPO Slings, er Natasha. Jeg er, i tidernes morgen, uddannet pædagog, med speciale i innovation. Derudover er jeg trainee hos Slingababy UK, hvilket vil sige, at jeg kan yde bærevejledning, og være med til at give dig/jer en god og tryg start i at bære.

Da jeg opdagede viklen og dens egenskaber, fandt jeg rigtig mange goder ved at vikle.
Som nybagt forælder, blev jeg endnu mere opmærksom på, hvor utroligt mange ydre påvirkninger, der er i vores samfundstid. Jeg ser disse kan være udfordrende, at navigere i, især som forælder. Dét at kunne finde sig selv som familie og en indre ro, det er en kunst i sig selv. 
Jeg står klar til at yde dig gratis bærevejledning, når du handler hos NPO Slings, fordi det er så vigtigt at du, som forælder, føler dig tryg i at bære, så du og dit barn kan få stunder sammen og I kan opnå et større flow i jeres hverdag og få mere ro og balance i jeres familie.

Jeg mener at 20% af babybæring er how to og de resterende 80%  handler om dit mindset. Jeg yder også gratis samtale, hvori vi kan tale ind i mentale blokeringer og blive klogere på hvad der måske holder dig tilbage for at bære dit barn, eller bære dit barn i situationer, hvor du måske ikke havde tænkt at en vikle eller slynge kunne være en stor gavn for jer.

Med min faglige baggrund, er jeg meget optaget af hvordan vi, som mennesker, er sammen og jeg ser hvordan et bæreredskab kan være med til at barn og forælder kan have endnu flere nære stunder sammen. En vikle/slynge kan skabe en tid og et rum for at være lige præcis den familie, vi hver især er. Så kære forældre og børn, vores budskab til jer er, skræl løget – altså, find ind til det, der er vigtigst for jer, find trygheden i jer selv og jeres valg, find ind til jeres indre ro sammen, lad kærligheden fylde og bær når det giver mening for jer! 
Scroll to Top