Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for NPO Slings ApS

Ordreprocedure
Endelig aftale mellem dig og NPO anses for indgået, når din ordre er modtaget på vores server og du har betalt for varen. Vi fremsender snarest muligt en ordrebekræftelse pr. e-mail med oplysninger om dit ordrenummer, navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

Du opfordres til at udskrive/gemme ordrebekræftelsen umiddelbart efter modtagelsen, idet denne kan være relevant i forbindelse med ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Priser
Alle opgivne priser er inkl. moms, andre afgifter og gebyrer. Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare. Forsendelsesomkostninger er dog ikke inkluderet, da det afhænger af din adresse.

Betaling
NPO Slings ApS modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

NPO Slings ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

NPO Slings ApS’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol. 

Leveringssted
Leveringstiden for din ordre er 1-4.

Leverings område: Vi leverer til alle lande inden for EU og EØS.

NPO Slings ApS afsender varer med følgende: GLS – Privat, Bring – Valgfrit udleveringssted

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.


Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.


Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Dokumentation og vejledning
I det omfang der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, medfølger disse, eller vil være at finde på www.nposlings.dk

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Fortrydelsesretten er betinget af at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Du må gerne pakke varen ud for at besigtige denne.

Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi. Det gælder særligt for fastvikler og ringslynger at disse ikke må prøves på. Dette skyldes, at de først skal vaskes før trådene har sat sig. Men de må naturligvis pakkes ud, således du kan besigtige farver, størrelse og kvalitet. Det er op til NPO Slings ApS at vurdere varens stand. 

Fortrydelsesretten gælder dog tillige hvis varen er beskadiget eller forringet inden tilbageleveringen og du kan påvise, at dette ikke skyldes forsømmelse eller uagtsomhed fra din side.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@nposlings.dk hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

Returnering af varer
Varer, der returneres, skal ledsages af enten af ordrebekræftelse, faktura eller lignende dokumentation i original eller kopi.

Du afholder selv forsendelsesomkostningerne i forbindelse med varens returnering. Dette gælder dog ikke ved returnering som følge af reklamation over fejl og mangler, hvor vi refunderer rimelige.

Det beløb, som du har betalt for den pågældende vare inklusiv leveringsomkostninger, vil blive tilbagebetalt efter varens returnering.

Returnering af varer, som er behæftet med fejl eller mangler, herunder i forbindelse med reparationer eller omlevering, sker for vores regning og risiko. Dette gælder ikke for pakker sendt per efterkrav. Vi hæfter endvidere ikke for returnerede varer, som hænges på vor dør og hvor uvedkommende sætter sig i besiddelse af de returnerede varer.

Returnering eller reklamation skal ske til NPO Slings ApS, Dyndagervej 13, 9280 Storvorde. Reklamationen kan også tilsendes på mailadresse: kontakt@nposlings.dk.

Reklamation
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke almindeligt slid, fejl og skader opstået som følge af forkert behandling eller dårlig vedligeholdelse.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til NPO Slings ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

NPO Slings ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

NPO Slings ApS
Dyndagervej 13
9280 Storvorde
TLF: +4529878716

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Reparation og afhjælpning
Hvis det viser sig ikke at være muligt – eller vi skønner at det ikke er hensigtsmæssigt – at reparere varen, påtager vi os i stedet at levere en ny vare efter modtagelsen af den mangelfulde vare. Vi påtager sig endvidere at refundere dine eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returneringen. Hvis hverken reparation eller omlevering er mulig, refunderer vi i stedet købesummen, inkl. dine udgifter til returnering eller yder et passende afslag i købesummen efter dit valg.

Ansvarsfraskrivelse
Vi påtager sig ikke noget ansvar over for kunden, udover hvad der fremgår af ovennævnte punkter og præceptiv lovgivning. Vi kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder tab eller beskadigelse af data.

Ovenstående betingelser gælder for alle leverancer fra NPO Slings ApS, cvr. nr. 41861290, Dyndagervej 13, 9280 Storvorde, DK.

Forbrugerbeskyttelse
Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Standardfortrydelsesformular
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

Scroll to Top